Sunday, 22 November 2015

4 papers to go!


Yup tinggal 4 papers lagi!! huhuhu x sabarnyeeeeeee!! But at the same time risau lhhhh sebb 4 papers ni lh paling aku takut!!! Addmaths, Physics, Chemistry and Biology!! Paper yg paling seram adalah Addmaths... serious aku seram!! Selasa ni dh lh exam addmaths... hmmm.. Aku hrp sgt Addmaths nanti boleh buat.. Amin... Haih.. betapa resahnye aku dgn addmaths ni... hmmm... seram kottt.. Hanya Allah sahaja yang tau... huhuhuhu

Tinggal 7 hari lagi aku nak meninggalkn sekolah... Haih.. sedih pulak rasanya... X sangka dh nk habis sekolah... Dulu masa kecik2 selalu fikir apa yg seram sangat dgn SPM? And sekarang dh terjwb... Hahahaha.. kecik2 x fhm.. biasalah tuuuu... Rasa mcm bru setahun je masuk sekolah menengah.. *acehceh gebang je ayat* Selama 5 tahun aku sekolah dkt SMKBBB byk suka and duka aku dkt sekolah... hahahahaxD tp kn.. zaman jahiliyah aku dkt sekolah lh kn masa form 2.. Ya Allah! Teruk sgt aku dulu.. smpai x boleh ingat dah.. hahahahaxD Semua kenangan dkt SMKBBB aku x kn lupakn...

Sesiapa dh tengok movie Boruto : Naruto The Movie??? Yang x tengok memang rugilah.... Serious best!! Biasalh cerita naruto mesti ada sedih, kelakar dlm cerita dia kn? hahahaha... Lps aku tengok movie dia terus aku berazam lps SPM nk lyn cerita2 anime... Nmpk x? hahahaxD Dlm cerita ni aku paling x sangka lh kn.. Sai and Ino? Married? Lol! Are you kidding me?? Si Sai yg x de perasaan tu boleh kahwin dgn Ino? Wow!! Daebak!!Anak diorang lelaki tp rupa mcm perempuan hahaha...  Orochimaru ada anak?! Mitsuki.. yes..  Mitsuki... X sangka beb, x sangka.. tp aku wonder Orochimaru tu gender dia apa?? hahahaxD Even dlm movie tu pun x terjwb.. hahahaxD Anak Shikamaru , Shikadai sebiji mcm ayah dia... dari hujung rambut sampai hujung kaki.. Perangai? x ubah mcm ayahnyaa hahahaxD Boruto?? Gaya rambut dia lain drpd Naruto.. Baju dia suka ikut peredaran zaman dia... But perangai? boleh dikatakn mcm Naruto...

    


Naruto and Hinata wedding (x de kena mengena dgn movie boruto)

Baru2 ni iKON ada buat fanmeeting dkt China.. Serious aku x tau knp si B.I and Bobby nmpk happy, exited sgt hahahahaxD dgn buat muka hodohnya lg.. serious lwk.. dh lh iKONIC tangkap gmbr diorang masa tu.. lps tu iKONIC edit pula.. X boleh tahan kot tengokkkkk!!
First, I need to say sorry because B.I and Bobby very ugly in this pic!
original


Credit to owner

Lol! Bobby!!


Original


Credit to owner

Serious!! I can't stop laughing when I see this pic!! Good job iKONIC!! hahahaxD Okay that's all!!